Behrn Fastigheter – en värld av möjligheter

Det finns många trevliga fastighetsbolag men Behrn Fastigheter sticker ut med specialistkunskap och hög servicekänsla. De ser sina hyresgäster som en del av en stor familj i en värld av möjligheter – Behrns värld!

Behrn Fastigheter AB är en lokal, kundvänlig och innovativ hyresvärd i Örebro som erbjuder långt över 200 000 kvadratmeter som man kan bo eller arbeta i.

Gamla anor och innovativt klimat

Det privata fastighetsbolaget Behrn har en gedigen historia i fyra generationer. Familjemedlemmarna är hängivet intresserade av att utveckla företaget framåt och bygga vidare på goda relationer i Behrns vänliga värld. Företaget startade år 1907 med att förvalta fastigheter, renovera dem, köpa, bygga och utveckla fastighetsbeståndet. Varje år sedan dess har man sett goda resultat som gjort alla på det ständigt expanderande företaget stolta.

Berhn har alltid satt en ära i att vara till nytta för människor och företag, vilket också är det gemensamma målet med fastigheterna oavsett om det är en kommersiell fastighet eller en för privat boende.

Flertalet fastigheter att erbjuda

Människors behov står i centrum och Behrn vill erbjuda det typ av boende som folk trivs med. Behrn äger namnrättigheter till både Behrn Arena som är den lokala ishallen och fortfarande kallas Eyravallen i folkmun. Bland företagets fastigheter återfinner vi Behrn Center.

Bostäderna i Behrns utbud är oftast personligt anpassade till hyresgästens värderingar och livsstil på äkta Behrn-manér, utbudet i centrala Örebro är stort. Det finns både äldre fastigheter och nybyggda hus som hyrs ut till både privatpersoner och stora företag som H&M, Sony, Intersport, KappAhl, Vero Moda, Handelsbanken med många flera. Det gemensamma som alla dessa stora affärskedjor har är önskemålet om den trygghet och professionalitet som Behrn Fastigheter erbjuder.