Hitta det bästa elavtalet i samband med flytt

Ska du flytta från en fastighet till en annan? Då är sannolikheten stor att du vill passa på att städa upp i dina abonnemang, prenumerationer och avtal på en och samma gång. I samband med flytt är det inte ovanligt att se över hemförsäkringar såväl som elavtal, för att på så sätt få den bästa lösningen för dina behov.

När du vill byta elavtal i samband med flytt behöver du inte bry dig om eventuell uppsägningstid eller bindningstid. Det är nämligen fritt fram att byta hur du själv känner, förutsatt att du ska flytta från en adress till en annan. För att hitta billigast elavtal i Sverige rekommenderar vi att du gör en jämförelse innan. En jämförelse är helt gratis och hjälper dig att sålla i mängden.

Jämför elavtal – så funkar det

Oavsett om du är på jakt efter det billigaste elavtalet, de schysstaste villkoren eller ett avtal med endast grön el kan du hitta det med en jämförelse. Observera att du kommer behöva tillgång till viss information innan du jämför. Detta för att säkerställa att informationen blir rätt och att du får förslag som faktiskt passar dig.

  • Välj vilken boendeform du har – lägenhet eller villa.
  • Vad har du för årsförbrukning? Informationen kan du i många fall hitta på din faktura eller om du loggar in på det elbolag du använder dig av idag.
  • Hur stor är bostaden i kvadratmeter?
  • Vill du ha fast eller rörligt pris? Kom ihåg att det finns fördelar och nackdelar med båda alternativen.

Hållbar teknologi